Vi säljer dieselvärmare från tillverkaren Autoterm Europe. (även kallade Planar)

 

Kolla gärna in Heaterstores hemsida där hela vårt utbud

finns samt våra priser: https://heaterstore.fi/kauppa/

Vi ger er 10 % rabatt på hela sortimentet t.o.m. 31 mars 2021.

Prisexempel dieselvärmare:

Autoterm Air 2D 12/24V 2 kW inkl. bränslepump 495 € (tidigare 550 €)

Autoterm Air 4D 12/24V 4 kW inkl. bränslepump 549 € (tidigare 610 €)

Fördelen med dessa värmare, jämfört med de mera kända märken som redan finns på marknaden, är att de bara kostar hälften så mycket men fungerar ändå minst lika bra.

Autoterm erbjuder dieseldrivna luftvärmare som enkelt och bekvämt kan installeras i din stuga, båt eller lastbil. Luftvärmarna passar utmärkt till utrymmen som behöver värmas upp snabbt eller där det inte finns något inbyggt värmesystem. Till exempel: camping, båtar stugor m.m.

Autoterms patenterade förbränningskammare fungerar flera gånger längre än i liknande produkter och deras borstlösa motorer har gjort det möjligt att öka livscykel och skapar lång hållbarhet samt driftsäkra produkter.

Alla Autoterms värmare är utrustade med inbyggda felsäkra system och sensorer. Det självdiagnosiska systemet stänger automatiskt av värmaren om det stöter på fel (t.ex. batteritorsk, överhettning av värmaren, låg bränslenivå, fel i luftpumpen eller elfel) och är därmed en helt säker produkt.

Värmarna kan styras med olika kontrollpaneler eller på distans via din iOS- eller Android-smartphone med hjälp av ett sim-kort (fjärrkontrollmodem säljs separat).

Autoterm (planar) har dieselvärmare från 2 kW (86 m3) ända upp till 8 kW (413 m3) och erbjuder även vattenburna dieselvärmare.

Kom gärna in till oss på Vikingagränd 5 så kan vi berätta mera om titta på vår 4 kW dieselvärmare som vi har monterad i vår utställningsbutik och kan köras igång ifall det finns intresse för det.

Hör gärna av er till oss ifall ni har frågor!

Mera information om värmarna: https://www.autoterm.com/air-heaters-overview
Tillbehör värmare: https://www.autoterm.com/accessories

dieselvärmare autoterm åland
Öppettider: måndag - fredag  08:00-17:00
Lördag: 09:00-14:00
Söndag: STÄNGT

Vikingagränd 5 / 22100 Mariehamn / +358 (0)18 23400 / info@bomansons.ax

FO-nummer: 3006941-2

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram